STOCKHOLM

SALES INSTITUTE

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS VID FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR:

08-747 83 00

INFO@STOCKHOLMSALESINSTITUTE.SE

EXEMPEL UPPDRAGS-

FÖRSÄLJNING:

  • Vi kommer, tillsammans med företagskund, i förväg överens om en utsatt tidsram för ett samarbete, utan mål på kunder eller summa. Vi jobbar med ditt uppdrag tills överenskommet slutdatum.

  • Vi kommer, tillsammans med företagskund, i förväg överens om hur många nya kunder satsningen ska ge, oavsett specifik försäljningssumma och vi jobbar med ditt uppdrag tills vi levererat exakt antal kunder, eller fler.

 

  • Vi kommer, tillsammans med företagskund, i förväg överens om en specifik försäljningssumma satsningen ska ge, oavsett antal nya kunder. Vi jobbar med ditt uppdrag tills vi levererat exakt summa, eller mer.

 

  • Vi bearbetar, en av kund tillhandahållen, prospektlista från A-Ö, utan mål på antal kunder eller summa. Vi jobbar med ditt uppdrag tills prospektlistan är fullt bearbetad.

STOCKHOLM SALES

INSTITUTE

Låt oss sätta affären åt dig!

ANLITA EN PROFESSIONELL FÖRHANDLARE

Står ert företag inför en viktig förhandling där ni behöver vara säkra på att vinna upphandlingen/affären/dealen? Saknar ni nödvändig kompetens inhouse för att ro just denna affär i land? Behöver du som företagsledare ett moraliskt stöd vid förhandlingsbordet eller någon som totalt driver säljprocessen åt dig med järnhand - med enda fokus att få din motpart att gå med på ditt förslag? Kanske har du nyligen startat ett företag där precis allt går som smort, men där själva säljbiten inte riktigt är din favoritsyssla? Bra. Använd dina färdigheter till det du är duktig på istället - och låt oss göra det VI är bra på; att göra säljjobbet åt dig!

Stockholms Sales Institutes frilans-koncepttjänst Rent a Closer är att betrakta som en revolution inom försäljning! I de flesta andra branscher är det idag standard att anlita proffs för specfika, enstaka uppdrag. Är du i behov av juridisk hjälp skaffar du dig en advokat som med brinnande entusiasm för din talan och vill du dokumentera en eventkväll hyr du in en fotograf som tar bättre bilder än vad någon på företaget kan, osv. Men just i försäljningsbranschen tycks detta koncept vara lite försenat. Ända tills nu!

För större uppdrag bistår Stockholm Sales Institute företag av alla storlekar med frilansande förhandlare för korta specifika ärenden, såsom att vinna en viss upphandling, få in en ny viktig företagskund, övertyga styrelsen om en åtgärd eller att förhandla ett avtal. ​Våra mycket erfarna förhandlare sätter sig, tillsammans med företagets ledning in i det aktuella fallet, går noga igenom med dig som vår kund vilket utfall som förväntas och är dessutom med under hela säljprocessen; under alla möten, förhandlingar, offertskrivning och vid avtalsskrivning. Strategier och tillvägagångssätt arbetas fram med varje enskild företagskund genom ett inledande möte. Prisbild för detta baseras på en procentandel av den vunna affärens värde. Då affären är closad är vårt samarbete över.

Alla de kommunikatörer Stockholm Sales Institute tillhandahåller har genomgående mångårig erfarenhet av företagsförsäljning på högt uppsatt nivå inom flertalet branscher. Dessa meriter, tillsammans med avancerad utbildning inom bland annat säljteknik, affärsprocesser, kontraktsskrivning, förhandlingsstrategier, etc. gör att vi kan garantera att våra closers tillhör Sveriges allra högsta toppskikt av tuffa förhandlare.

Stockholm Sales Institute hjälper även till med uppdragsförsäljning på ackord/provision över längre tid, där vi tillsammans med varje enskild företagskund går igenom önskat utfall, arbetssätt och tid för projektet. Se mer under avsnittet "Exempel uppdragsförsäljning".

VARMT VÄLKOMMEN MED ER INTRESSEANMÄLAN!

VI SER FRAM EMOT ATT TRÄFFA ER FÖR ETT INLEDANDE PLANERINGSMÖTE.

KONTAKTA OSS

INFO@STOCKHOLMSALESINSTITUTE.SE

08 - 747 83 00

ÖPPET ALLA DAGAR 09:00-19:00

  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 BY STOCKHOLM SALES INSTITUTE